tisdag 26 oktober 2021

Finnair är igång med långlinjetrafiken från Arlanda. flyg24nyheter.com

Finnair är igång med långlinjetrafiken från Arlanda

Den 22 oktober lyfte Finnairs första långlinjeflygning från Stockholm Arlanda i bolagets satsning på Stockholm och under den gånga helgen fortsatte premiärerna för Finnair som just nu flyger tre långlinjer från Arlanda och fler är att vänta under hösten.

Den 22 oktober började Finnair att flyga direkt mellan Stockholm Arlanda och Bangkok vilket markerade starten för det finska flygbolagets långlinjetrafik från Sverige i en ny satsning som man gör. Under den gånga helgen har det sedan varit premiär för Finnairs flygningar till Phuket och Miami från Arlanda.

Medan två Airbus A350-900-flygplan nu kommer att flyga från Stockholm till Bangkok, Phuket och Miami två gånger i veckan vardera utökar Finnair sin närvaro på Arlanda när man i november även börjar att flyga till Los Angeles och i december börjar flyga till New York-JFK. Finnair kommer att flyga tre gånger i veckan till Los Angeles från den 2 november och till New York-JFK tre gånger i veckan från den 7 december. Runt jul kommer man sedan att utöka trafiken till fyra gånger i veckan på Stockholm-New York. 

Finnairs långlinjesatsning på Stockholm Arlanda ökar konkurrensen på långlinjetrafiken från Sverige och det finska flygbolaget konkurrerar med Thai Airways på linjerna till Bangkok och Phuket medan SAS också flyger till Miami och New York från Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Heavy rain triggers flash flooding across Pattaya, authorities provide traffic assistance - Pattaya Mail

JAG BEHÖVER VÄL INTE PÅPEKA ATT SOM VANLIGT FICK VI INTE EN DROPPE AV DETTA HÄR PÅ PALMTREE ! VI KUNDE VÄL I ALLA FALL FÅTT NÅGRA DROPPAR. V...